Matsui Universal Joint Corporation

Al ruim 70 jaar produceert Matsui aandrijflijnen en daaraan gerelateerde producten. Vooral met betrekking tot cardankoppelingen, die veiligheidsgerelateerde producten zijn, zijn we trots op de kennis en productietechnologie die we in de loop der jaren vergaard hebben.

Matsui staat bekend als een van de hoogwaardige en betrouwbare OEM-leveranciers van aandrijflijncomponenten in de industrie, zowel in het buitenland als in Japan zelf. Ons geïntegreerde productiesysteem, dat begint bij productontwikkeling en eindigt bij eindproducten, maakt van Matsui een vooraanstaand bedrijf dat een grote meerwaarde biedt. Onze producten worden gedistribueerd in de autobranche, op het gebied van industriële uitrusting en vrijetijdsapparatuur en op andere markten waar aandrijflijnproducten gebruikt worden.

Matsui Walterscheid

De naam Matsui Walterscheid staat voor de ontwikkeling en innovatie van aandrijflijnsystemen voor de landbouw. De ontwerpen van PTO-drijfassen maken een belangrijke ontwikkeling door. De ontwikkeling en productie van hoogwaardige PTO-drijfassen voor gebruik in de landbouw zijn onderdeel van de kerncompetentie van Matsui Walterscheid. Momenteel bestaan de drijfassen die door Matsui Walterscheid vervaardigd worden uit componenten van de hoogste kwaliteit, die zodanig geconfigureerd kunnen worden dat deze perfect voldoen aan alle vereisten. Onze producten zijn geschikt voor toepassingen die variëren van kleine, economische oplossingen die gebruikt worden bij standaard applicaties tot hoogpresterende combinaties die bedoeld zijn voor voortdurend gebruik en waarvoor de hoogst mogelijke aandrijfkracht nodig is. We bieden verschillende series die geschikt zijn voor verschillende applicatieprofielen.

Urawa Industry

Urawa Industry is in 1987 als een afdeling van Matsui Universal Joint Corporation op de vervangingsmarkt opgericht. De outer CV-verbindingen onder het merk URW worden geproduceerd van een kwaliteit die OEM evenaart. Deze hoge kwaliteit wordt gegarandeerd door de geautomatiseerde en robotmatige productielijn. Dit zorgt voor een langere levensduur vergeleken met andere leveranciers op de markt. URW staat goed bekend in de vervangingsmarkt met haar brede scala aan outer CV-verbindingen die hoofdzakelijk bedoeld zijn voor toepassingen in Aziatische auto's. Onder het merk Matsuba worden cardankoppelingen op de vervangingsmarkt gedistribueerd. Deze reeks omvat Japanse en Europese applicaties van pick-ups tot zware uitrusting. URW biedt een hoogpresterende aandrijfas die vooral gemaakt is voor de motorsport. De aandrijfas breekt vaak tijdens races, omdat authentieke drijfassen gebruikt worden. Omdat deze auto’s op de gebruikelijke manier afgesteld zijn, veroorzaakt dat extreme kracht op de gewone aandrijfassen waarvoor deze niet ontworpen waren. Als er “High Performance Driveshafts” gebruikt worden, zijn deze problemen opgelost.

URW Europa B.V.

URW Europa B.V. is in 2000 als dochteronderneming van Matsui Universal Joint Corp. opgericht. Het centrale distributiemagazijn in Nederland zorgt voor snelle levering in heel Europa van producten zoals outer CV-verbindingen en cardankoppelingen. Rebuilt producten worden geleverd voor alle merken die de volgende productgroepen bieden

  • Stuurhuizen: manueel, hydraulisch, elektronisch en kogelkringloop
  • Stuurpompen: hydraulisch en elektronisch
  • Stuurkolom: elektronisch
  • Aandrijfassen voor Aziatische applicaties.

De revisie voor de Europese markt vindt plaats in de URW-fabriek in Ankeveen, Nederland. Ultramoderne controleapparatuur en methoden zorgen voor een voortdurende hoge kwaliteit en een perfecte werking van de gerecupereerde producten.